Nieuwe keuken van Keuken Huissen

Een nieuwe keuken van Keuken Huissen, wie wil dat nou niet. Wij in ieder geval wel en daarom kozen we voor keuken Huissen. We wilden namelijk al een hele lange tijd een nieuwe keuken maar wisten nog geen geschikt bedrijf hiervoor. Het zoeken hiervan was een erg moeilijke weg. We blikken terug op een lange zoektocht en een fijne samenwerking met keuken Huissen.

Zoektocht op internet

Zo besloten ik en mijn vrouw op het internet te gaan zoeken naar een goed bedrijf. We zochten onder de zoekterm ‘’goedkope keukens’’ en kwamen uit bij vele bedrijven. Omdat niet elk bedrijf onze stijl hanteerde, was het erg moeilijk om er een geschikt bedrijf uit te kiezen. Na enige tijd hadden we dan toch het juiste bedrijf gevonden met de juiste stijl, namelijk keuken Huissen. We bekeken de website en zagen dat ze geen showroom, personeel of wagenpark hadden. Dit verbaasde ons maar toen we verder lazen, zagen we dat dit een bepaalde reden had. Door het hebben van geen showroom, wagenpark of personeel zijn de kosten van het bedrijf erg laag. Met als gevolg dat de keukens die worden aangeboden erg scherp geprijsd zijn.

 

‘’Genieten nog elke dag van keuken Huissen’’

Doordat de keuken een scherpe prijs hebben, konden we keuken Huissen niet laten gaan. We benaderde het bedrijf en de eigenaar kwam een paar dagen later al langs. We maakten samen met hem een goed ontwerp, gebaseerd op voorbeelden. Een paar weken later kon de keuken dan eindelijk geplaatst worden. De keuken in ons huis is uiteindelijk erg mooi geworden. Nu een flinke tijd later, genieten we nog elke dag van de keuken van keuken Huissen.