Alles over het herstel van truckschade

Is er sprake van schade aan je vrachtwagen? Dan wil je dit zo snel mogelijk laten herstellen. Maar waar kun je terecht om truckschade te laten herstellen? Het herstel van schade aan dit type voertuig is niet zomaar iets waarvoor je bij iedere schadehersteller terecht kunt. Er is een speciale werkplaats nodig met genoeg ruimte en daarnaast moet ook het juiste gereedschap aanwezig zijn. Gelukkig is het mogelijk om je truckschade vakkundig te laten herstellen.

Bij het herstel van truckschade wordt er onderscheid gemaakt tussen twee type vrachtwagens. Het grote verschil tussen vrachtwagens zit hem in het gewicht. Er zijn twee gewichtsklassen: lichte voertuigen van maximaal 3500 kg en zware voertuigen van minimaal 3500 kg. Onder licht voertuigen vallen onder andere ook bedrijfswagens die ook als vrachtwagen worden gezien, bijvoorbeeld wanneer ze worden gebruikt voor transport.

Hier kun je truckschade laten herstellen

De lichte voertuigen tot 3500 kg kunnen terecht bij iedere schadehersteller van AAS Schadeherstel. Maar wanneer er sprake is van een vrachtwagen die 3500 kg of meer weegt, is een speciale werkplaats nodig. In dit geval is het belangrijk om op zoek te gaan naar vestigingen die deze ruimte hebben. Onder andere in Eindhoven, Oldenzaal, Westerhoven, Zundert en Hoogeveen vind je deze vestigingen. Er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt waar je terecht kunt om truckschade te laten herstellen. Zo weet je zeker dat de schade wordt opgelost en je weer met een herstelde truck de weg op kunt.