Beter gevonden worden dankzij dit internetbureau uit Breda

internetbureau Breda

internetbureau BredaMijn baas vroeg mij om op zoek te gaan naar een internetbureau in Breda of daar in de buurt. Wij zijn hier zelf namelijk gevestigd en hij vond het een fijn als het in de buurt uitgevoerd zou worden. Een tijdje terug hebben wij een nieuwe website gemaakt, maar daar waren wij niet zo tevreden over. Dit is gedaan door een van onze stagiaires en het is toch niet helemaal goed overgekomen wat wij graag wilden. Dat is natuurlijk niet haar schuld, maar om die reden moesten wij wel gaan kijken naar andere mogelijkheden. Via een vriendin kreeg ik de tip om eens op de website van Social Pepper te kijken.

Een makkelijke keuze

Dat ben ik dan ook meteen gaan doen en toen zag ik dat zij een internetbureau in Breda zijn, dus dat kwam erg goed uit. Alles wat wij zochten, boden zij ons aan. Toen ben ik in overleg gegaan met mijn leidinggevende om te vragen of dit iets voor ons was. Zij was erg positief en heeft mij toen contact met hen laten opnemen. Een aantal dagen later zaten wij met een medewerker van hen om de tafel om het een en ander te bespreken. Echt een aanrader!

Meer verhalen