De beste keuze is jouw scriptie laten controleren

Scriptie laten controleren

Scriptie laten controlerenMocht jij nog twijfel om jouw scriptie te laten controleren, dan kan ik jou alleen maar zeggen dat jij het moet doen. Het is zo ongelofelijk handig en scheelt veel tijd. Zelf had ik op het einde ongelofelijk veel stress en eigenlijk wist ik niet eens zeker of ik het nog wel af ging krijgen. Al vanaf dat ik erg klein ben, ben ik erg streberig. Daardoor heb ik dit keer ook weer wat teveel hooi op mijn vork genomen. Na ongeveer twee weken wist ik dat ik nog heel veel moest doen. Toen heb ik ervoor gekozen om mezelf even van de buitenwereld af te sluiten door naar mijn ouders te gaan. Dit hielp wel, want daar schreef ik ineens een stuk meer woorden per dag.

Ik heb het gehaald!

Toch vond ik het naderhand wel fijn om mijn scriptie nog te laten controleren toen hij klaar was. Natuurlijk heb ik hem zelf ook wel een aantal keer doorgelezen, maar dan nog haal jij daar niet alle fouten uit. Via een klasgenoot kreeg ik de tip om een kijkje te nemen op de website van Guido Wolfs. Hij had haar ongelofelijk goed geholpen en zij kon hem mij ook echt aanraden. Ik moet toegeven dat hij heel erg goed is in wat hij doet. En het mooiste is nog dat ik nu echt afgestudeerd ben!