Design ligbed tuin

Stel, je bent net klaar met het werk en je wilt lekker in de tuin liggen…. Maar je komt erachter dat je geen design ligbed tuin hebt om je ogen even te sluiten. Balen natuurlijk aangezien het nu toch echt zomer begint te worden en we allen massaal de tuin intrekken. Niks is prettiger om te genieten in je eigen tuin al zeg ik het zelf. Ik vind het namelijk heerlijk om thuis te komen en even in de tuin te genieten van het geluid van de rust en de vogels. Zo wilde ik maar al te graag een ligbed zien te vinden die past in onze nieuwe tuin, deze hebben wij namelijk recent laten renoveren. Door op het internet te zoeken zag ik natuurlijk genoeg ligbedden alleen geen ligbed welke ik perfect vond om aan te schaffen. 

Dutch-Riviera-Logo-header

Ik ben uiteindelijk terecht gekomen op de website van Dutch Riviéra waar je ervoor kan kiezen om je eigen ligbed te laten maken! Hoe gaaf ik het om te weten dat het gewoon mogelijk is om een eigen ligbed te ontwerpen precies hoe jij het wilt hebben?