Geen leven zonder babymutsjes

babymutsje kopen

Babymutsjes zijn een van de belangrijkste items die je al in huis gehaald moet hebben, voor de baby komt. Zodra de baby geboren is, krijgt die gelijk een mutsje op, dit ter bescherming van de baby.
Baby’s hebben een open fontanel, waardoor zij sneller warmte verliezen in vergelijking met een wat ouder kind. De muts kan jouw baby dus helpen om zijn temperatuur in balans te houden. Daarnaast zou je ook een babymutsje kopen voor de winter, het voor en najaar. Vooral als je vaak met de baby over straat gaat.

babymutsje kopen

Welke babymutsje kopen

Er zijn verschillende mutsen van verschillende stoffen verkrijgbaar. Mutsen gemaakt van synthetisch materiaal kun je liever niet aanschaffen. Ze absorberen geen vocht, waardoor de baby het snel warm kan krijgen. Babymutsjes gemaakt van katoen zijn de beste om te kopen, ze zijn zacht en lucht vrij. Je kunt ook zelf een babymutsje breiden of haken, baby’s vinden dit prettig en ze zijn goed voor de winter.

Waar babymutsje kopen

Er zijn verschillende baby winkels waar jij een babymuts kunt kopen. Daarnaast kun je ook om advies vragen van de persoon in de winkel. Als je een speciale muts wilt voor je baby, kun je die zelf haken of breiden.