Hier kan je een mooi rouwboeket bestellen

Onlangs heb ik een mooi rouwboeket, online besteld. Via “Afscheid met Bloemen” heb ik deze besteld. Zeer makkelijk en snel besteld en geleverd. “Afscheid met Bloemen” is een samenwerking van vele bloemisten in heel Nederland. Je hebt hierdoor heel veel keuze uit afscheidsbloemen.

Voor mij was dit een geweldige uitkomst, omdat ik zelf niet in de gelegenheid was om naar een bloemenwinkel te gaan. Nu kon ik vanuit mijn eigen woonkamer een prachtig boeket bestellen voor een dierbare vriendin die onlangs was overleden. Op mijn gemak heb ik de voorbeelden bekeken en daar uiteindelijk een keuze uit gemaakt. Ondanks het grote assortiment kan het zijn dat jouw wensen anders zijn. Neem dan contact op met één van de medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.

Een zeer mooie uitvaart met bijzonder mooie boeketten

Mijn vriendin had veel vrienden en die waren allemaal naar de uitvaart gekomen. Bijna iedereen had een mooi boeket laten samenstellen en deze stonden prachtig naast haar kist. Ook mijn boeket, welke ik bij “Afscheid met Bloemen” had besteld, was netjes op tijd geleverd. Ik had een mooie witte krans laten maken en deze lag bovenop de kist. Dankzij alle mooie afscheidsbloemen was het afscheid een bijzondere belevenis.