Hier vond ik de leukste vacature sales manager Nijmegen!

management

Iedereen die weleens gesolliciteerd heeft, weet dat het soms moeilijk is om een leuke werkgever te vinden die bij je past. Ook ik was al een tijdje op zoek naar een leuke vacature sales manager Nijmegen, tot ik bij Talentscoutz terechtkwam.

management

Matchmaker tussen werknemer en werkgever

Ik had al een aantal gesprekken gehad bij bedrijven, maar vond het toch steeds moeilijk peilen of ik bij het team zou passen of niet. Vaak kwam ik daar pas achter bij het gesprek zelf en dan vond ik het eigenlijk altijd wel jammer dat we dan toch match bleken te zijn. Gelukkig was de aanpak van Talentscoutz anders: zij gingen namelijk op basis van een kennismakingsgesprek kijken welke bedrijven in hun netwerk bij mij zouden passen. Dit is heel fijn, want Talentscoutz heeft al ruime ervaring met het bijeen brengen van werknemers en werkgevers en weet dus al snel of iemand goed zou passen binnen een bedrijf. Deze manier bespaarde me heel veel tijd en binnen een korte tijd hadden ze een superleuke vacature sales manager Nijmegen voor mij in petto! Ik mocht meteen op gesprek komen en bleek heel erg goed in het team te passen. Gisteren heb ik het contract getekend en ik kan niet wachten om te beginnen!