Hoofddraagconstructie brandwerendheid

Hoofddraagconstructie brandwerendheid heeft te maken met de veiligheid. Denk maar aan als er brand is. Je wilt je zelf natuurlijk in veiligheid brengen als er bijvoorbeeld brand in het pand te vinden is.

Er zijn namelijk voorschriften opgesteld. Het is namelijk van belang dat instellingen, kantoren en woningen voldoen aan een nooduitgang. Het kan namelijke eens voorkomen dat er iets ergs kan gebeuren. Denk maar aan brand of het instorten van een gebouw. Heat ultimate fire protechtion barrier kan jouw hierbij mee goed op weg helpen. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het bouwen van bouwkundige brandpreventie. Wil jij dit namelijk ook in jouw gebouw hebben twijfel dan niet.

Eigen ervaring

Zelf werk ik in een zorginstelling. Een tijdje terug was er een vreselijke brand bij ons op de werkvloer plaats genomen. twee medewerkers waren toen gewond geraakt die dag. Die dag vergeet ik nooit meer. Niemand wilt dit namelijk mee maken. Als je namelijk zo iets mee maakt dat is het eerste wat je denkt. De patiënten die op dat moment in de buurt waren in veiligheid te brengen. Ik kan mij nog die dag herinneren dat ik met een paar patiënten en collega’s naar de nooduitgang liepen. Door de brand had het pand veel schade opgenomen. later werden geadviseerd om
eat ultimate fire protechtion barrier te bellen. Dit hadden we ook echt meteen gedaan. Sinds de dag van vandaag is er niks ergs meer gebeurd!