Hotelkwaliteit handdoeken

Toe aan nieuw textiel maar je wilt het liefst hotelkwaliteit handdoeken? OP strandlakens.nl kun je handdoeken bestellen die van hotelkwaliteit zijn. De handdoeken worden ontworpen en geproduceerd in de fabriek, naar jouw wens.

Verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het ontwerpen van de perfect handdoek. Ze kunnen natuurlijk in één kleur gemaakt worden, maar dit kan ook met een gekleurde rand. Er kan zelfs een logo op gemaakt worden of de handdoek kan geborduurd worden.

Bedrukken van de handdoeken

Het bedrukken van de handdoeken wordt gedaan door het hoogwaardig en in full colour te printen. Wanneer je een foto, logo of tekst laat bedrukken is deze niet voelbaar, zoals bij sommige andere handdoeken wel het geval is. Ook is de kleur wasvast en zijn de handdoeken van 100% katoen.

Verschillende diktes

Hoe dik de handdoek is, is ook van belang voor het bedrukken van de handdoek. Hoe dikker de handdoek is, hoe luxer deze zijn. Ook gaan ze langer mee wanneer ze dikker zijn. Voor velours badstof kan er gekozen worden uit 350 gram per vierkante meter, of 420 gram per vierkante meter.