Mijn zoektocht naar een dakdekkersbedrijf in Ede

Dakdekkersbedrijf Ede

Dakdekkersbedrijf EdeMijn zoektocht naar een goed dakdekkersbedrijf in Ede verliep erg voorspoedig. Wij hadden namelijk last van lekkage en moesten daarvoor moet spoed iemand vinden. Via een collega kreeg ik de tip om eens een kijkje te nemen op de website van Douma. Hij had hier zelf hele goede ervaringen mee gehad en kon het mij dan ook echt aanraden om gebruik te maken van hun diensten. Toen ik contact met hen opnam, werd ik erg vriendelijk geholpen. De medewerker vroeg mij naar het probleem en ons budget. Hierna vertelde hij mij dat zij nog op een hele korte termijn tijd voor mijn gezin had. Dat vond ik prettig om te horen en de volgende ochtend stonden zij bij ons op de stoep.

Besparen

Dit dakdekkersbedrijf uit Ede heeft ervoor gezorgd dat wij geen last hebben gekregen van schimmel. Het is namelijk allemaal opgelost voordat het ging regenen, dus daar waren wij heel erg blij mee. Dit heeft namelijk ook heel veel geld gescheeld, dus dat is altijd mooi meegenomen. Hopelijk krijgen wij hier nooit meer mee te maken, maar als dat zo is, gaan wij zeker weer naar deze onderneming. Mocht jij meer informatie weten over alles wat zij jou te bieden hebben, dan moet jij zeker even online kijken!