Plagron voeding

Plagron voeding is hoogwaardig biologisch product en behoort al meer dan 25 jaar tot de top van de markt. Plagron voeding heeft een productielijn voor elke soort kweker met top kweekprestaties door hun hoogwaardige substraten, basisvoedingen en additieven. De Hobbykweker biedt dan ook een groot assortiment van Plagron voeding aan.

Plagron universal

Plagron voeding is er voor iedereen, waardoor zeer geschikt voor gepassioneerde thuiskwekers. De universal lijn van Plagron Glorious Green biedt dan ook hoogwaardige universele voeding voor uw planten. Deze universele voeding is dusdanig samengesteld dat uw plant de juiste voedingstoffen binnen krijgt. U kunt dan ook bij ons diverse producten van de universal lijn van Plagron kopen.

Plagron Glorious Green heeft naast de universal lijn nog de volgendeandere lijnen van hoogwaardige voedingen: 100% Bio, 100% Coco, 100% Hydro en 100% Terra. Ook van deze lijnen bieden wij u diverse producten aan die u onder Plagron Glorious Green per voedingslijn terug kunt vinden.

Indien u vragen heeft of Plagron voeding of een van onze andere merken, neem dan gerust contact op. Wij adviseren u graag bij het maken van een juiste keuze.