Rob Brandt Design maakt kasten op maat

Kasten op maat, zijn kasten naar wens

Rob Brandt Design maakt kasten op maat. Hij levert allerlei soorten kasten, gaat het om een wandmeubel, tv-kast, inloopkast of een kast aan de muur? Rob Brandt Design zorgt dat de gewenste kast werkelijkheid wordt.

De werknemers van het bedrijf moeten kasten op maat maken, buiten de kasten op maat maken moeten de werknemers ook alle wensen en behoeften van de klant vervullen, denk aan kleurgebruik en materiaal.  Klanten kunnen de showroom bekijken. Hier vind je allerlei verschillende kasten. Vaak kun je ook een gesprek hebben met Rob Brandt (het handigste is als je van tevoren belt) en dan kun je je wensen en behoeften vermelden. Op basis daarvan maakt Rob Brandt kasten op maat. Je ontvangt een schets en een offerte. Je kan dan beslissen of je de kast gaat laten plaatsen ja of nee.

 

Mijn ervaring met kasten op maat maker Rob Brandt

Een wens van mij was dat ik altijd paar kasten naast elkaar op de muur wilde hebben. Ik ben gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor mij kan realiseren en ik kwam terecht bij Rob Brandt Design. Ik ben naar een showroom gegaan en ben gaan kijken naar allerlei materialen. Op basis van mijn wensen en behoeften heeft Rob Brandt een schets gemaakt. Ik was daar tevreden mee en de bouw van kasten op maat ging beginnen. Alles liep voorspoedig en het eindresultaat van de kast is weerzinwekkend.