Uitzendbureau spijkenisse

Woont u in de omgeving Spijkenisse en bent u al een enige tijd opzoek naar een baan? Meld u dan nu aan bij het uitzendbureau in Spijkenisse!

Wij nemen rustig de tijd om met u ]even te gaan zitten en te bespreken wat u wilt en wat uw wensen zijn, of het nou gaat om een full time baan of niet. Ook vinden wij het belangrijk om een zo goed mogelijk passend bedrijf bij u te vinden, daarom doen wij altijd ons uiterste best omdat te regelen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een goede klik heeft met de werknemers en werkgever. Ook kunt u bij ons terecht voor een VCA- basisopleiding of een communicatie training.

Lees hier meer over de procedure van het zoeken naar een baan bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard.

Ik ben een dame van 45 jaar oud wonend in de omgeving Spijkenisse en ben al zeker een jaar werkloos. Vanwege mijn leeftijd is het erg moeilijk om nog een vaste baan te vinden. Vandaar dat ik me heb aangemeld bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard. Inmiddels zit ik nu 3 maanden bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard, zij hebben mij met succes geholpen naar het vinden naar een baan. Nu heb ik sinds 2 weken een vaste baan, ook heb ik bij hun een communicatie tring gevolgd om mijn presentatie skills te verhogen waardoor ik een betere kans op een baan had. Dit allemaal dankzij de goede service en zorgen van Personeelsdiensten Hoeksche Waard.