Wat is mooier dan kinderfotografie?

kinderfotografie

Zodra ik ergens kinderfotografie lees, dan komt het kippenvel alweer op mijn armen. Onze kleindochter is pas geleden 1 jaar geworden en dit heeft mijn dochter heel groot gevierd. Iedereen kreeg dan ook een leuke uitnodiging om op de bewuste dag aanwezig te zijn. De uitnodiging bestond uit een prent van mijn kleindochter, terwijl zij in een taart aan het slaan was. Ze noemen dit ook wel eens een Cake Smash. Vroeger had ik hier nog nooit van gehoord, maar tegenwoordig verzinnen zij echt de leukste dingen om een verjaardag te vieren. De pret van tevoren is  alleen al zeer leuk om mee te maken.  kinderfotografie

Een super feest!

Gedurende 45 minuten was de kinderfotografie ook op de verjaardag van onze kleindochter aanwezig. De Cake Smash was op een andere dag afgesproken en daarvan waren de uitnodigingen gemaakt. Mijn dochter wilde ook graag de verjaardag zelf en de visite die allemaal op de 1e verjaardag was gekomen vast laten leggen. Leuk voor later als onze kleindochter ooit zelf kinderen krijgt. Maar dat duurt gelukkig nog heel erg lang.

De verjaardag was heel erg gezellig en de kiekjes die tijdens deze dag zijn gemaakt zijn zo mooi dat oma er meteen een heleboel heeft bijbesteld.

Meer verhalen