ZZP factoring kan ook voor jou interessant zijn

Factuur

In de afgelopen jaren heeft ZZP factoring sterk aan populariteit gewonnen onder Nederlandse ondernemers. Er zijn verschillende redenen te bedenken, die de sterke opmars van deze vorm van debiteurenbeheer verklaren. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat facturen voortaan binnen een of twee werkdagen betaald worden! Niet alleen is het aantal ondernemers wat voor factoring kiest toegenomen. Ook het aantal aanbieders van deze dienst groeide in de afgelopen jaren. Dit maakt het soms wat lastig om een geschikt factoringbedrijf te vinden, om facturen aan te kunnen verkopen. Een goed voorbeeld van een betrouwbare en vakkundige partij op dit gebied is Finqle.

Zzp factoring

Redenen om voor ZZP factoring te kiezen

Het feit dat je een betaling veel sneller ontvangt met ZZP factoring is een goede reden, om voor deze vorm van debiteurenbeheer te kiezen. Dankzij deze snelle betaling wordt een deel van het ondernemersrisico’s voor je uit handen genomen. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat je leveranciers tijdig kunt betalen. Iets wat in het verleden regelmatig fout ging bij zelfstandigen zonder personeel. Hun eigen opdrachtgevers betaalden niet snel genoeg, waardoor ook leveranciers niet betaald konden worden. Voor een ZZP’er betekende dit, dat hij of zij al snel te maken kreeg met betalingsachterstanden. Iets wat je logischerwijs maar al te graag voorkomt!

Inkomen

Finqle maakt factoring heel eenvoudig

Eerder in dit artikel werd Finqle al genoemd als een betrouwbaar factoringbedrijf uit Nederland. Bij deze partij kun je facturen heel eenvoudig verkopen, nadat je een account hebt aangemaakt. Nadat je een factuur verkocht hebt, ontvang je de betaling hiervan een of twee werkdagen later. Je hebt zelf geen omkijken meer naar het betaald krijgen van de factuur. Mocht een opdrachtgever niet betalen, dan zorgt het factoringbedrijf voor de verdere afhandeling hiervan. Voor het gebruik van de diensten van het factoringbedrijf betaal je een klein percentage over het totaalbedrag van de verkochte facturen.