De beste kapper in Utrecht

beste kapper Utrecht

Zoals mijn zoontje zal zeggen: “niet de goeiste maar de beste kapper in Utrecht“. Vanaf het eerste moment dat hij met mij mee was gegaan naar deze salon is hij er helemaal weg van. Thuis heb ik mijn uiterste best moeten doen om hem mee te krijgen. De enige poging die ik ooit heb gedaan om wat aan zijn haren te laten doen, was op een schreeuwpartij uitgelopen. Daarom leek het mij beter om zelf de schaar te hanteren om zo nog zijn ogen te kunnen zien. Maar op een gegeven moment zat er echt geen model meer in en moest en zal hij echt naar een professioneel moeten gaan.  beste kapper Utrecht

Gelukt!

Mijn zoontje is zes jaar en echt een ventje met een eigen willetje. Nee is dan ook echt nee bij hem. Tot vandaag , toen is er wat geknapt bij mij, mijn geduld. Met een smoes heb ik hem meegelokt naar de beste kapper in Utrecht. Van tevoren had ik al gebeld en een beetje uitgelegd hoe mijn zoontje zal reageren. Wat verbaasde mij het toen wij de zaak inliepen en een vriendelijke medewerkster meteen op mijn zoon afliep en hem mee nam naar een stoel. Niet veel later stond er een stralend jongetje naast mij met een geweldige mooie coupe. Geweldig!