Kapper Venlo: voor een nieuwe coupe

Onlangs ben ik naar een kapper in Venlo geweest, omdat ik graag een nieuwe coupe wilde. Dit keer ben ik naar de zaak: Kapzones geweest. Naar deze zaak ga ik zeker de volgende keer weer terug, er wordt namelijk een hele goede service geboden. De medewerkers zijn hier goed opgeleid en hebben heel veel ervaring. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en kniptechnieken. Ik kreeg een goed advies over welke coupe goed bij mij zou staan. Mijn haar is dan ook heel erg mooi geworden en ziet er perfect bij mijn gezicht uit. Ook is mijn haar voorzien van een mooie nieuwe haarkleur.

Kapper Venlo

Ook voor kinderen

In deze zaak is een ruimte speciaal voor kinderen ingericht. Kinderen worden in een speciale kinderstoel geknipt. Wanneer zij geknipt worden kunnen zij heerlijk televisie kijken en krijgen zij een heerlijk glaasje ranja. Jij kunt terecht bij deze zaak voor:

  • Verven, blonderen en coupe soleil
  • Knippen, wassen, drogen en föhnen
  • Permanent
  • Steighten of krullen
  • Watergolven

Zowel dames, heren en kinderen kunnen bij deze zaak terecht. Wanneer jij jouw haar wilt afstaan aan Stichting Haarwensen, dan kan jij hier ook terecht. Wil jij zelf de goede service ervaren van deze kapper in Venlo? Maak dan eens een afspraak.