Onafhankelijke hypotheekadviseur Eindhoven kiezen

Wil je een hypotheek afsluiten? Dan is het slim om advies in te winnen bij een onafhankelijke hypotheekadviseur Eindhoven. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt, tenminste als je een goede adviseur hebt! Lees onze tips hieronder om een goede onafhankelijke hypotheekadviseur uit te kiezen.

Opleidingen en cursussen

Een opleiding of cursus bepaalt natuurlijk niet alles, maar het laat wel zien welke kennis een onafhankelijk hypotheekadviseur Eindhoven in huis heeft. Een adviseur met FFP (Federatie Financieel Planners) wordt sterk aangeraden. Dit is een HBO+ opleiding in de financiële branche waarbij het ook verplicht is om jaarlijks de opgedane kennis te onderhouden. Indien een adviseur deze opleiding niet heeft, is het belangrijk dat hij of zij in ieder geval een HBO-opleiding in de financiële richting heeft gevolgd en WFT-hypotheekadviseur is.

Tarieven

Je wilt natuurlijk niet veel te veel betalen voor een onafhankelijk hypotheekadviseur. Bekijk daarom de uurtarieven en/of vaste tarieven van de hypotheekadviseurs die je voor ogen hebt.

Recensies

Ook is het belangrijk om de recensies te controleren. Hierin kun je lezen wat de ervaringen zijn van vorige klanten van de betreffende onafhankelijke hypotheekadviseur Eindhoven.