Een scooter leasen of kopen in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een snorscooter of bromscooter om in Leeuwarden mee te rijden maar heb je even niet genoeg contant geld op zak? Een scooter op afbetaling kopen kan dan verleidelijk zijn, maar een scooter betalen in termijnen is niet voor iedereen de beste keuze. Laten we een aantal stellingen over een scooter leasen of kopen eens naast elkaar leggen en met elkaar vergelijken.

Bestel jouw nieuwe scooter online met bezorging door heel Nederland, ook bij jou op de stoep in Leeuwarden.

Een scooter leasen kost meer

Dat klopt, je moet rente betalen, bij een snorscooter of bromscooter direct afrekenen is dat niet het geval. Het kan wel goedkoper uitvallen dan snel een goedkope scooter kopen waar je later toch spijt van krijgt.

Je mag een scooter op afbetaling houden

Ja, ook dat klopt. Bij een financial lease contract is de scooter gewoon van jou, het is in principe gewoon een voertuig aanschaffen. Alleen moet je de leasemaatschappij in termijnen betalen. Je bepaalt zelf de looptijd en daar rolt dan een vast maandbedrag uit.

Bij een scooter betalen in termijnen moet je opletten

Uiteraard is dit ook waar, aan de ene kant zal de leasemaatschappij een toetsing uitvoeren of jij “kredietwaardig” bent, en jij zult de voorwaarden goed moeten lezen om te ontdekken of er zich geen addertjes onder het gras bevinden. Maar dat spreekt voor zich. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je kiest voor een betrouwbare winkel.

Als je in Leeuwarden woont kun je online goede deals vinden met bezorging bij jou aan de deur!