Stel het beste reddingsplan op voor jouw locatie

Werken in een gesloten ruimte gaat niet zonder gevaren. Als er een calamiteit heeft uitgebroken in het gebouw, dan moeten alle aanwezigen snel en goed de ruimte kunnen verlaten en terecht kunnen komen op de veilige plek. Een reddingsplan is hierbij onmisbaar. Met een reddingsplan weet je altijd wat er gedaan moet worden in het geval van gevaar en hoe iedereen er met zo min mogelijk kleerscheuren vanaf kan komen. G4S Safety Solutions kan je hier als geen ander mee helpen. Door met G4S Safety Solutions een reddingsplan op te stellen kun je altijd met een ontspannen gevoel aan het werk in jouw bedrijf.

Specifiek plan voor jouw locatie

Geen een locatie is hetzelfde, ook bedrijfspanden niet. Daarom is het belangrijk dat je reddingsplan ook echt is gericht op de gesloten en niet-gesloten ruimtes die er in jouw bedrijfspand te vinden zijn. De veiligheidsexpert van G4S Safety Solutions komt naar jouw locatie, onderzoekt wat de obstakels en beste routes zijn en maakt op basis hiervan het beste reddingsplan voor jouw ruimte. Door op deze manier aan het werk te gaan, weet je zeker dat het reddingsplan ook echt gericht is op jouw locatie en niet voor een willekeurige andere locatie, met de kans dat het niet werkt voor jouw onderneming.

Het reddingsplan van G4S Safety Solutions is op basis van de beste veiligheidsopleidingen en zal alleen uitgevoerd worden door iemand die ook echt weet wat te doen om ervoor te zorgen dat de veiligheid van alle aanwezigen zo goed mogelijk gewaarborgd kan worden. Overal waar aan gedacht moet worden wordt meegenomen in het plan en op zo’n manier samengesteld dat iedereen in jouw onderneming stap voor stap begrijpt wat er gedaan moet worden in het geval van nood. Dankzij het reddingsplan van G4S Safety Solutions is veilig werken in alle omstandigheden nog nooit zo eenvoudig geweest.