Stijlvolle flaphoed dames

Bekijk de stijlvolle flaphoed dames bij Hatland. Op de site zie je de Leanora, een stijlvolle hoed die je met veel andere kleding en accessoires kan combineren. Veel hoeden van Hatland zijn meer dan enkel mooi, en een goed voorbeeld is de Vessel wat ook als een flaphoed dames te omschrijven is. De Vessel houdt tijdens zomers hitte het hoofd koel en biedt veel bescherming tegen schadelijk zonlicht. Concreet komt er op neer dat je dankzij de flaphoed dames niet zoveel zonnebrandcrème met een beschermingsfactor op je gezicht hoeft te smeren. Hatland heeft meer in het assortiment dan een flaphoed dames.

Hatland heeft een groot assortiment

Naast de flaphoed dames heeft Hatland andere hoeden. De site heeft een duidelijke navigatie, aan de linkerzijde kun je filteren. Er is een breed en diep assortiment hoeden voor heren, en eveneens andere hoeden voor dames dan de flaphoed. Bekijk bijvoorbeeld de katoenen hoeden, die zo leuk zijn voor de zomer. Het is zo’n hoed die je tijdens een week kamperen opzet en in feite die hele week blijft dragen omdat het zoveel comfort biedt. Maar ook echte strandhoeden van UPF50+ een snit die optimale bescherming biedt bij felle zon, en vissershoedjes. Ook tref je van die echt outdoor hoeden aan waar je zo mee op safari kan.

Ook voor petten en mutsen kun je bij dezelfde shop slagen

Naast veel hoeden voor dames en heren heeft Hatland een gigantisch groot assortiment petten. De pet is vaak wat sportiever, maar dat hoeft niet. Ook een pet kan veel comfort geven en met een doel opgezet worden. Om de petten te vinden moet je bij de navigatie bovenaan de site wezen, linksboven kun je petten selecteren. Je kan dan kiezen voor een wollen pet tegen de kou, maar je kan ook mutsen selecteren. Hatland heeft een flinke collectie mutsen voor hem en haar. Bekijk de site van Hatland, er staat ongetwijfeld iets tussen wat je kan gebruiken.