Bedrijfsfitness in Eindhoven

Bedrijfsfitness Eindhoven

Kom in beweging en doe mee aan de bedrijfsfitness in Eindhoven. Samen met Laura Scheepens, de persoonlijke coach, is het mogelijk om een training te gaan volgen.

Ons bedrijf doet er alles aan om het personeel zo sportief mogelijk te krijgen en daarom werd er een afspraak gemaakt met Laura. Zij heeft de mogelijkheid om op locatie te komen en daar een trainingsschema te maken, maar ook in haar eigen privé studio, kan je komen trainen.

Wekelijkse bedrijfsfitness in Eindhoven

Ons bedrijf heeft ervoor gekozen om elke week met alle medewerkers, het zijn er 15, te gaan sporten bij Laura. In plaats van de vrijdagmiddag borrel, gaan wij eerst lekker sporten.

De eerste keer was het even wennen, omdat wij niet wisten wat ons te wachten stond. De training was erg intensief, maar de begeleiding is geweldig. Elke vrijdagmiddag stoppen wij om drie uur met werken en gaan dan naar deze studio. Na afloop gaan wij weer terug naar het kantoor om de week af te sluiten. Iedereen is zeer positief over deze manier van sporten en kijkt weer uit naar de vrijdag.