Dartshopper voor al je dartmateriaal

Dartshopper

Via Dartshopper vind je alles wat je nodig hebt om thuis of in de club te kunnen darten. Of je nu klassiek wil darten met steel tips of met een veiliger magnetisch bord, je kunt bij Dartshopper alles vinden. Zelfs scoreborden, dart shirts en andere accessoires voor het darten zijn te vinden op de site. Veel producten kun je ook laten bedrukken met het logo van je bedrijf of club, of bijvoorbeeld met een foto of een naam. Zo weet je zeker dat de dartspullen van jou zijn of bij de club horen. 

Alle merken en bekende darters

Dartshopper heeft een breed assortiment in iedere productcategorie. Zo vind je een hoop verschillende merken, zoals Winmau of Bull’s Germany, maar ook Unicorn en Red Dragon. Daarnaast zijn er verschillende dartproducten bij Dartshopper van bekende darters zoals Adrian Lewis of Raymond van Barneveld. Waar je ook naar op zoek bent, je kunt het bij Dartshopper bestellen en snel in huis hebben. Vaak kan je bestelling de volgende werkdag al geleverd worden. Als je meer dan 50 euro besteedt, wordt je pakket ook nog eens gratis verzonden. 

Dartshopper

Professioneel en geschikt voor kinderen

Dartshopper heeft professionele dartborden en dartpijltjes, maar ook producten geschikt voor amateurs, hobbyisten of kinderen. Tungsten dartpijltjes zijn bijvoorbeeld zwaarder en geschikt voor professionals. Brass dartpijltjes daarentegen zijn lichter en kunnen door meer mensen gebruikt worden, ook niet-ervaren darters. Voor kinderen kun je beter kijken naar magnetische borden en pijltjes of soft tip pijltjes. Soft tip pijltjes kunnen gebruikt worden op elektrische borden, die vaak ook de score direct kunnen bijhouden. Je vindt alle materialen, van professioneel tot kindvriendelijk, bij Dartshopper. Voor kortingen kun je het beste de site bezoeken tijdens het dartseizoen, dan worden de meeste en hoogste kortingen gegeven.