Samen met mijn man naar yoga in Nuenen

Yoga in Nuenen

Yoga in NuenenSamen met mijn man doe ik momenteel twee keer per week yoga in Nuenen en dit kan ik echt iedereen aanraden. Wij hebben allebei best wel een stressvolle baan en nemen dit gevoel dan ook vaak mee naar huis. Hierdoor begonnen de spanningen tussen ons steeds iets hoger op te lopen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij hadden het allebei heel erg nodig om weer tot rust te komen en wij dachten dat dit een goede manier hiervoor zou zijn. Op internet hadden wij gezocht naar een plek waar wij dit in de buurt konden doen en toen kwamen wij bij dit bedrijf uit. Hier lazen wij onwijs veel goede verhalen over, dus dat gaf ons veel vertrouwen in hun lessen.

Een grote verandering

De eerste keer dat wij bij Atma Yoga in Neunen kwamen, werden wij heel erg hartelijk ontvangen en voelde ik mij meteen thuis. Wel vond ik het nog spannend, omdat ik geen idee had wat ik moest verwachten. Het was ongelofelijk fijn om dit eens te doen en ik zou het dan ook iedereen aanraden. Ik voelde mij heel erg ontspannen toen ik thuis kwam en ik merk dat het echt verschil heeft gemaakt.